Sectiunea STIRI

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Dumnezeu sa-l odihneasca!

S-a stins din viata Mihai Costin, seful Directiei de Finante Cluj, dupa o grea suferinta, purtata in tacere.

Nu a fost niciodata omul care sa iasa in fata cu realizarile sale dar, din spate, din fundalul scenei, a fost tehnocrartul local care a influentat covarsitor destinele Clujului. 

Putini sunt cei care stiu ca Mihai Costin a fost unul dintre oamenii datorita caruia, la Cluj-Napoca, nu ne-am umplut cu oameni de afaceri straini care sa dea tunuri imobiliare sau sa faca evaziune  si sa fuga. Sunt sute de oameni de afaceri si mii de oameni simpli care au gasit mereu rezolvare la problemele lor din parea acestui om extrem de echilibrat. Daca exista o lectie pe care Mihai Costin a predat-o mai tinerilor sai colegi: este lectia tolerantei, lectia omului care vrea sa fie de folos, fara sa caute ca in mod special sa i-o “traga” cuiva sau sa se razbune.

Este si motivul pentru care, indiferent de partide politice, guverne sau schimbari de coduri fiscale, Mihai Costin a fost preferat de toti conducatorii Romaniei pentru echilibrul sau.
Pe Mihai Costin nu l-a vazut nimeni interceptat de procurori, pe Mihai Costin nu l-a prins niciun organ al Statului cu spaga in buzunar.
Este unul dintre putinii oameni care a indeplinit perfect, cu toate caracteristicile, sintagma de “functionar public” fiindca a fost mereu omul Statului in slujba cetatenilor.
Drum bun, Mihai! Sa faci ordine si in Finantele Raiului!

© SED LEX 2024 - All rights reserved.