Section News

Decizia ANAF privind aplicarea OUG nr. 43/2016

Decizia ANAF privind aplicarea OUG nr. 43/2016

Astazi, 3 noiembrie 2016, Biroul Executiv al Federatiei Nationale a Sindicatelor din Finante a participat la intalnirea organizata de presedintele ANAF, domnul Dragos Doros, referitoare la aplicarea OUG nr. 20/2016 respectiv OUG nr. 43/2016.
Dupa consultarea tuturor institutiilor implicate – Ministerul Muncii, Ministerul Finantelor, ANFP, Curtea de Conturi – si dupa calcularea impactului financiar determinat de stabilirea salariilor pentru fiecare functie/grad profesional/gradatie la nivelul maxim aflat in plata in cadrul institutiilor subordonate, conducerea ANAF a dispus ca egalizarea salariilor sa se faca prin luarea in considerare a nivelului maxim din cadrul tuturor directiilor generale regionale ale finantelor publice, fara a respecta prevederile OUG nr. 43/2016 potrivit carora stabilirea salariilor trebuie facuta la nivelul DGAMC.
Biroul Executiv al Federatiei Nationale a Sindicatelor din Finante a convocat saptamana viitoare Consiliul National pentru a stabili procedura pe care o vor urma toate sindicatele membre in vederea contestarii deciziei conducerii ANAF.

 

 

© SED LEX 2024 - All rights reserved.