Sectiunea STIRI

Declarațiile ministrului finanțelor publice cu privire la concedierile de la ANAF

Declarațiile ministrului finanțelor publice cu privire la concedierile de la ANAF

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a făcut mai multe declarații despre posibilele concedieri de personal și demiterile de la conducerea ANAF, spunând că „este un subiect depășit” și că lucrurile s-au clarificat între sindicate și Ministerul de Finanțe:

"Am văzut şi eu în presă. Este un subiect depăşit pentru că am avut o discuţie cu colegii din sindicate, săptămâna trecută, la Brașov, şi lucrurile sunt în regulă. Singurul meu mesaj a fost de susţinere a întregii echipe ANAF, sprijinul în ceea ce privește modernizarea cu sistem IT, servere, computere de lucru și orice altă nevoie au colegii din sistem. Am cerut, în schimb, un lucru important: ca legea să fie aplicată, respectul faţă de contribuabili, o colectare mai bună, reducerea diferenței de TVA. Lucrurile s-au clarificat între sindicat şi Ministerul de Finanţe", a declarat Eugen Teodorovici.

Cât despre demiterile la nivelul conducerii ANAF, Teodorovici a afirmat: "Nu ştiu dacă cineva trebuie să stea vreodată liniştit într-o astfel de funcţie care implică responsabilităţi importante".

 

 

© SED LEX 2020 - All rights reserved.